ستاره بهداشت
0

سلسله کارگاه‌های «مانا» در مناطق راوند و فاز ۲ ناجی‌آباد کاشان

سلسله کارگاه‌های «مانا» در مناطق راوند و فاز ۲ ناجی‌آباد کاشان
بازدید 32

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا کرمی کارشناس ارشد مشاوره در سومین جلسه کارگاه‌های مهارت‌های اجتماعی نوجوانان امروز «مانا» در جمع نوجوانان دختر مسجد امام محمد باقر (ع) راوند که از سوی فرهنگ‌سرای خانواده سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان در سطح شهر در حال برگزاری است، اظهار داشت: لزوم و اهمیت یادگیری و انواع آن در هر سنی یکی از تلاش‌های انسان در طول زندگی را شناخت استعدادها، توانمندی‌ها و رشد و پرورش در همه ابعاد بوده است.

وی با اشاره به اینکه یادگیری مهارت‌های زندگی مثل مدیریت خشم، استرس، ارتباط مؤثر و مهارت خودآگاهی مانند داشتن جعبه ابراز در ماشین است، ابراز داشت: در حقیقت برای حل مسائل و مشکلات زندگی از مهارت‌ها می‌شود استفاده کرد و زندگی خوب و پر از خیر و برکتی را ساخت و تجربه کرد.

همچنین محمدصادق رحمانی کارشناس ارشد روانشناسی در جمع نوجوانان کانون ثارالله فاز دو ناجی‌آباد با استفاده از تکنیک بارش مغزی، ضمن آموزش مدیریت استرس در آغاز سال تحصیلی جدید، چیدمان استراتژی تحصیلی و پویایی در درس و مدرسه را با بیان ویژگی‌های مغز و روش‌های یادگیری و نیز بیان داستان و یافته‌های علمی با نوجوانان تمرین کرد.

وی همچنین در نخستین جلسه «مانا» در جمع نوجوانان پسر کانون صالحین مسجد حضرت علی بن ابی طالب (ع) بلوار قطب راوندی با اشاره به اینکه فرزندان به عنوان ویترین خانواده محسوب می‌شوند، بر مدیریت نوع حضور نوجوانان در جامعه تاکید و تأثیر انواع دوستان در پیشرفت نقاط قوت یا نابودی استعدادها و توانمندی‌های آنان را حائز اهمیت دانست.

رحمانی همچنین با بیان مصادیق و مشاهدات شخصی نوجوانان و یافته‌های علمی بر نقش تقویت اراده و اصلاح باورها در استقلال شخصیت و کمک به تصمیم‌های صحیح در نوجوانی و تأثیر آن در طول زندگی تاکید کرد.

به گزارش مهر، در جلسه چهارم کارگاه «مانا» به میزبانی کانون بقیع مسجد امام حسن مجتبی (ع) بلوار قطب راوندی، محمد کاظم نجفی کارشناس ارشد مشاوره با بکارگیری تکنیک‌های کاربردی، انواع احساسات اعم از ناراحتی, خوشحالی، عصبانیت، عشق و علاقه و غیره را با در نظر گرفتن مکان، زمان و در مواجهه با افراد مختلف تمرین و در مورد تک تک احساسات توضیحاتی ارائه و آسیب‌های تقلید و کاهش عزت نفس در نتیجه نادیده گرفتن ویژگی‌های فردی را گوشزد کرد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 19 =

مطالعه بیشتر