ستاره بهداشت
0

آغاز برداشت رطب خنیزی از نخلستان‌های میناب

آغاز برداشت رطب خنیزی از نخلستان‌های میناب
بازدید 13

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر نورزاده با اعلام این خبر گفت: شهرستان میناب با ۱۲ هزار هکتار سطح زیر کشت خرما و تولید سالیانه ۶۰ هزار تن محصول، به عنوان یکی از قطب‌های مهم تولید خرما در استان هرمزگان شناخته می‌شود.

وی افزود: رطب خنیزی به دلیل طعم شیرین و منحصر به فرد خود، جایگاه ویژه‌ای در بین ارقام خرما دارد و به صورت رطب تازه و خرما در بازار مورد استقبال فراوان قرار می‌گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب با اشاره به تنوع ارقام خرما در این منطقه، اظهار داشت: علاوه بر رقم خنیزی، ارقام دیگری همچون آلمهتری، مرداسنگ، هلیلی و کریته نیز در میناب تولید و به صورت رطب تازه برداشت می‌شوند.

نورزاده خاطرنشان کرد: برداشت خرما در شهرستان میناب از خردادماه با برداشت رقم آلمهتری آغاز شده و تا اواخر شهریورماه با برداشت رقم هلیلی ادامه دارد.

وی در پایان یادآور شد: رطب خنیزی برداشت شده علاوه بر تأمین نیاز بازارهای محلی میناب، به شهرهای بندرعباس، قشم و کیش نیز ارسال می‌شود.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − شش =

مطالعه بیشتر