ستاره بهداشت
0

کشف جدیدی که  بیماران را به درمان بیماری پارکینسون امیدوار می کند

کشف جدیدی که  بیماران را به درمان بیماری پارکینسون امیدوار می کند
بازدید 17

دانشمندان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی با کشف جزئیات ساختاری یک گیرنده مغزی به نام GPR6، گامی مهم در جهت توسعه درمان‌های جدید برای بیماری پارکینسون برداشته‌اند.

به گزارش سرویس اخبار پزشکی و سلامت رسانه فناوری تکنا، گیرنده GPR6، که عمدتاً در سیستم عصبی مرکزی یافت می‌شود، نقشی کلیدی در بیماری پارکینسون ایفا می‌کند. این گیرنده در مناطقی از مغز که در کنترل حرکات نقش دارند، به شدت فعال است. بیماری پارکینسون به دلیل تخریب نورون‌های تولیدکننده دوپامین در این مناطق ایجاد می‌شود و منجر به علائمی مانند لرزش، سفتی عضلات و کندی حرکت می‌شود.

به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، درمان‌های کنونی برای پارکینسون عمدتاً بر تسکین علائم تمرکز دارند و عوارض جانبی قابل توجهی نیز به همراه دارند. دانشمندان معتقدند که با هدف قرار دادن گیرنده GPR6 می‌توان به روشی جدید و موثرتر برای درمان این بیماری دست یافت.

در این مطالعه، محققان با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته تصویربرداری، ساختار دقیق گیرنده GPR6 را در حالت‌های مختلف بررسی کردند. آن‌ها دریافتند که یک مولکول شبیه چربی به این گیرنده متصل شده و فعالیت آن را تنظیم می‌کند. این یافته‌ها درک ما را از مکانیسم عملکرد GPR6 افزایش داده و راه را برای طراحی داروهای جدید هموار می‌کند.

با درک بهتر ساختار و عملکرد GPR6، دانشمندان می‌توانند داروهایی را طراحی کنند که به طور خاص به این گیرنده متصل شده و فعالیت آن را مهار کنند. این داروهای جدید می‌توانند علائم بیماری پارکینسون را کاهش داده و کیفیت زندگی بیماران را بهبود بخشند. این کشف نشان می‌دهد که تحقیقات در زمینه علوم اعصاب همچنان در حال پیشرفت است و امیدواری‌های جدیدی برای درمان بیماری‌های عصبی مانند پارکینسون ایجاد می‌کند. با ادامه‌ی تحقیقات در این زمینه، می‌توان انتظار داشت که در آینده نزدیک شاهد درمان‌های موثرتر و ایمن‌تری برای این بیماری باشیم.
برای مشاهده تازه ترین خبرها به صفحه اخبار علمی رسانه تکنا مراجعه کنید.

پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران

پیشنهاد ویژه

خرید بلیط هواپیما فلای تودی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 16 =

مطالعه بیشتر