ستاره بهداشت
0

پلمپ کارگاه پنیر سازی

پلمپ کارگاه پنیر سازی
بازدید 33

در بازرسی مشترک کارشناسان شبکه بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی و  صنعت/ معدن و تجارت از یک کارگاه پنیر سازی سنتی گوسفندی در روز سه شنبه سی ام اردیبهشت ماه 1404 به دلیل تخلفات بهداشتی و عدم رعایت دستورالعملهای ابلاغی و بی توجهی به تذکرات قبلی کارشناسان سلامت و محیط کار در اخذ پروانه بهداشتی، ضمن تنظیم صورتجلسه مشترک ادارات ناظر، پرونده تخلف بهداشتی تشکیل و به مراجع قضایی معرفی شد که با هماهنگی دستگاه قضا از ادامه فعالیت این مرکز جلوگیری شد.

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − 4 =

مطالعه بیشتر