ستاره بهداشت
0

بهبود زخم پای دیابتی با استفاده از فرآورده‌های گیاهی

بهبود زخم پای دیابتی با استفاده از فرآورده‌های گیاهی
بازدید 18

معصومه اسدی در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان اظهار کرد: در این تحقیق که با هدف بررسی جامع پژوهش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و شناسایی روش‌های درمانی موثر انجام شد، در مجموع ۱۱۶۶ مقاله مورد بررسی قرار گرفت و ۲۸ مورد مرتبط در پژوهش وارد شد. نتایج این پژوهش نشان داد که پانسمان روزانه زخم با روغن زیتون به مدت ۲۸ روز و همچنین مصرف خوراکی روزانه عصاره برگ خربزه تلخ طی ۲۸ روز، تاثیر به سزایی بر بهبود محل زخم دارد. 

وی خاطرنشان کرد: استفاده کمکی از ترکیبات گیاهی به نظر می‌رسد گزینه‌ای مطلوب برای مدیریت زخم پای دیابتی باشد. 
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آبادان تصریح کرد: با این وجود انجام مطالعات بیشتر برای رسیدن به نتیجه‌گیری قطعی در خصوص تأثیر درمان‌های گیاهی در بهبود زخم پای دیابتی ضروری است.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

مطالعه بیشتر