ستاره بهداشت
0

شناسایی 62 مورد مبتلا به تب مالت در مناطق تحت پوشش دانشگاه در سال 1403

شناسایی 62 مورد مبتلا به تب مالت در مناطق تحت پوشش دانشگاه در سال 1403
بازدید 11

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، بیان کرد: تب مالت از بیماری های عفونی باکتریایی شایع در کشور است که مهمترین راه ابتلای آن استفاده از فراورده های لبنی غیر پاستوریزه و غیر بهداشتی و تماس با دام ها است.

دکتر محمد ناصر رهبر تصریح نمود: تعداد ۱۱۹ مورد بیمار مبتلا به تب مالت (میزان بروز ۱۵ مورد در صد هزار نفر) در سال ۱۴۰۳ در استان سمنان شناسایی شده است که این تعداد در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان 62 مورد بوده که بیشترین میزان بروز آن به ترتیب در شهرستان های آرادان، مهدیشهر، سرخه، گرمسار، دامغان و سمنان گزارش شده است.

وی افزود: پیشگیری از ابتلا به این بیماری علاوه بر مصرف فرآورده های لبنی پاستوریزه و استفاده از فراورده های دامی مورد تایید سازمان دامپزشکی، واکسیناسیون دام ها بر علیه بروسلوز در دام توسط دامداران است. شیر تازه محلی باید پس از جوش آمدن به مدت ۵ دقیقه بجوشد و پنیر محلی نیز باید به مدت حداقل سه ماه در آب نمک ۱۷ درصد نگهداری شده و سپس به مصرف برسد. 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + چهار =

مطالعه بیشتر