ستاره بهداشت
0

اولین دوره توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی و بسته‌بندی برگزار شد

اولین دوره توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی و بسته‌بندی برگزار شد
بازدید 6

 

با هدف ارتقای دانش و مهارت ‌های نظارتی مسئولین فنی، نخستین دوره آموزشی بدو خدمت واحدهای تولیدی مواد غذایی و ظروف بسته ‌بندی در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین، این دوره آموزشی روزهای ۱۲ و ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۳۵ نفر از مسئولین فنی استان، در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید. این برنامه با مشارکت شرکت آموزشی پویش مهر کسری و با اعطای ۱۰ امتیاز آموزشی به شرکت‌ کنندگان همراه بود.

 مهندس زهره رحمانی، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت، با اشاره به بخشنامه اخیر سازمان غذا و دارو، گفت: «تمدید یا تأیید صلاحیت مسئولین فنی واحدهای غذایی و آشامیدنی، منوط به ارائه گواهی معتبر شرکت در این دوره‌ها و ثبت آن در سامانه TTAC است.» وی افزود که دریافت گواهی آموزشی مستلزم حضور کامل در دو روز دوره و کسب حد نصاب نمره قبولی در آزمون پایانی است.

 همچنین مهندس پیام یزدانی، کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی، هدف از برگزاری این دوره را آشنایی با شرح وظایف مسئولین فنی، قوانین و مقررات مرتبط، نحوه کار با سامانه  TTAC، و فرآیندهای صدور، تمدید و بازبینی ثبت منابع غذایی عنوان کرد.

 در پایان دوره، آزمون علمی از مباحث ارائه‌شده برگزار شد و گواهی معتبر به قبول شدگان اعطا گردید.

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 15 =

مطالعه بیشتر