ستاره بهداشت
0

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج، از کشتارگاه مرغ شهر آبگرم بازدید کرد

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج، از کشتارگاه مرغ شهر آبگرم بازدید کرد
بازدید 8

 

 در راستای ارتقای سلامت کارکنان و رعایت استانداردهای بهداشتی محیط کار، محمود زمانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج، بامداد سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴، از کشتارگاه مرغ شهر آبگرم بازدید کرد. این بازدید فرصتی بود تا هم اقدامات اصلاحی پیشین ارزیابی شود و هم روند رعایت پروتکل ‌های بهداشت حرفه‌ای به شکل دقیق بررسی گردد.

 اصغر صادقی، کارشناس بهداشت حرفه‌ای شبکه، ضمن اعلام این خبر گفت: در این بازدید، کل خط تولید کشتارگاه مورد بررسی قرار گرفت و اجرای موارد اصلاحی که در بازدید قبلی به آن‌ ها اشاره شده بود، ارزیابی شد.

 وی افزود: مدیر شبکه بر انجام معاینات سلامت شغلی کارکنان و ارسال نتایج آن به شبکه تأکید کرد. همچنین اندازه‌ گیری آلاینده‌ های محیط کار، جذب کارشناس بهداشت حرفه ‌ای متناسب با نیروی کار و برگزاری کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار، از دیگر محورهای مورد توجه این بازدید بود.

 این برنامه با حضور مهندس فرج ‌الله فرجی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ‌ای، و مهندس ابراهیم غمخواه، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه، انجام شد و نشان داد که رعایت دقیق استانداردهای بهداشتی و توجه به سلامت کارکنان، گامی مؤثر در تضمین سلامت جامعه و ارتقای کیفیت محیط کار است.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =

مطالعه بیشتر