ستاره بهداشت
0

۷ توصیه دامپزشکی برای رعایت اصول بهداشتی قربانی

۷ توصیه دامپزشکی برای رعایت اصول بهداشتی قربانی
بازدید 1

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رفیعی‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پیامی، عید قربان را جلوه‌گاه سرسپردن در برابر فرمان الهی و تجلی رحمت واسعه پروردگار دانست.

وی همچنین این عید را فرصتی برای رهایی از تعلقات دنیوی و پیروزی ایمان بر وسوسه‌های شیطانی توصیف کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به سنت حسنه قربانی کردن دام در این عید، اعلام کرد که کارکنان سازمان دامپزشکی در سراسر کشور آماده ارائه خدمات رایگان بهداشتی و شرعی به هموطنان هستند.

رفیعی‌پور در ادامه، رعایت نکات زیر را برای حفظ سلامت و بهداشت عمومی ضروری دانست:

– خودداری از ذبح دام در معابر عمومی، خیابان‌ها و منازل

– نگهداری گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) قبل از مصرف

– استفاده از دستکش در هنگام قطعه کردن گوشت و شستشوی آن

– خودداری از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر

– عدم قرار دادن اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف در اختیار حیوانات

– پخت کامل گوشت و آلایش خوراکی قبل از مصرف

– شستشو و ضدعفونی کردن وسایل و تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 2 =

مطالعه بیشتر