ستاره بهداشت
0

با خوردن این آجیل از آلزایمر دور می مانید

تصویر پیدا نشد !
بازدید 78

به گزارش بهداشت نیوز، یافته‌ها نشان می‌دهد «گردو»  قادر است استرس اکسیداتیو، که مشخصه‌ی بیماری آلزایمر است، را محدود و مکانیسم‌های دفاعی آنتی اکسیدانی طبیعی بدن را تقویت کند. بیماری آلزایمر یک بیماری عصبی شدید است که در درجه اول افراد مسن را تحت تاثیر قرار می‌دهد و عامل ۶۰ تا ۷۰ درصد از موارد ابتلا به زوال عقل است. شایع‌ترین علائم از دست دادن حافظه، شامل بی‌نظمی، حواس‌پرتی و اختلال در عملکرد شناختی است.

در طی ۵ تا ۲۰ سال، بیماران به تدریج حافظه، مهارت‌های زبانی و عملکردهای شناختی را از دست می‌دهند و کیفیت زندگی‌شان به طور چشمگیری افت می‌کند. چندین مطالعه نشان می‌دهد که مصرف گردو در رژیم غذایی ممکن است به طور قابل توجهی پیشرفت این بیماری را کاهش دهد. این خاصیت احتمالاً به دلیل محتوای بالای آنتی‌اکسیدان (ویتامین E، فلاونوئیدها و ملاتونین) و مقدار قابل توجهی امگا ۳ در گردو است.

هم‌چنین گردو توانایی حذف رادیکال‌های آزاد، کاهش استرس اکسیداتیو و جلوگیری از مرگ سلولی ناشی از آلزایمر را دارد. مصرف روزانه گردو مسمومیت سلولی و نابودی نورون‌ها را به حداقل می‌رساند.

منبع:

خبرآنلاین

researchoutreach

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 6 =

مطالعه بیشتر