ستاره بهداشت
0

این افراد لب به چای نزنند!

تصویر پیدا نشد !
بازدید 81

به گزارش بهداشت نیوز، چای طبیعی کافئین‌دار است و تمام چای‌های سیاه، سبز، اولانگ و سفید دارای کافئین هستند. حتی چای‌هایی با عنوان «بدون کافئین» نیز کاملاً بدون کافئین نیستند و مقادیر کمی کافئین دارند که ممکن است مصرف آن برای برخی افراد مضر باشد؛ از جمله:

زنان باردار: زنان باردار تنها مجاز به مصرف مقدار محدودی کافئین هستند و باید از مصرف مقادیر زیاد کافئین خودداری کنند.

مبتلایان به بیماری‌های قلبی عروقی: اگر مشکلات قلبی عروقی دارید، نوشیدن چای ممکن است این شرایط را تشدید کرده و احتمال ابتلا به بیماری‌های دیگر را افزایش دهد.

افراد مبتلا به رفلاکس اسید: اگر مستعد سوزش سر دل ناشی از افزایش اسید معده هستید، بد نیست مصرف چای خود را کاهش دهید تا ببینید شرایطتان بهبود می‌یابد یا نه.

افراد مبتلا به کمبود ویتامین B۱ یا آهن: اگر دچار کمبود ویتامین B۱ یا آهن هستید، باید از مصرف زیاد چای بپرهیزید یا مصرف آن را ترک کنید. تانن موجود در چای ممکن است جذب B۱ و آهن را برای بدن سخت‌تر کند.

 

منبع:

خبرآنلاین

teabloom

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =

مطالعه بیشتر